Ga naar content

Automobiliste schrikt van Tilburger met steekvoorwerp

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Tilburg - De politie heeft zaterdag 7 september 2019 omstreeks 06.50 uur op de Veestraat een 41-jarige Tilburger aangehouden ter zake bedreiging en de APV. Hij zou met een steekvoorwerp in zijn handen op een automobiliste zijn afgelopen.

Een 34-jarige Tilburgse reed vannacht omstreeks 06.45 uur in haar auto over de Veestraat. Net voorbij het speeltuintje bij een wegversmalling werd ze gewenkt door een haar onbekende man die op straat liep. Ze stopte en zag dat die man het bijrijdersportier wilde openen. Ze zag toen ook dat de man een inklapbaar steekvoorwerp in zijn handen had. Ze schrok daarvan en gaf direct gas en waarschuwde de politie.

Aanhouding

Een agent ging direct ter plaatse en zagen de door meldster bedoelde man staan op de hoek van de Veestraat en de Oeverstraat. Hij maande de man om op de grond te gaan liggen en waarschuwde zijn collega’s. Zij waren snel ter plaatse. De man werd aangehouden waarna in zijn rechterbroekzak een opengeklapte knipschaar / multitool werd aangetroffen. Het apparaat werd in beslag genomen. De verdachte, een bekende van de politie,  werd overgebracht naar het cellencomplex.