Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen overval afhaalrestaurant gezocht

Gepubliceerd op:

Zoetermeer - De politie zoekt getuigen van een overval op een afhaalrestaurant op zondagavond 26 april aan de Oranjelaan. Bij de overval raakte niemand gewond.

Rond 23.45 uur ging een man het afhaalrestaurant aan de Oranjelaan naar binnen en bedreigde de aanwezige medewerker met een vuurwapen. Nadat de verdachte een geldbedrag buit maakte, verliet hij het restaurant en stapte vervolgens bij een andere man op een witte scooter en vertrok in onbekende richting. Sindsdien ontbreekt van de verdachten ieder spoor. De recherche heeft de overval in onderzoek.

Signalement overvaller
Donker getinte man van ongeveer 20 jaar oud en tussen de 1.75 en 1.85 meter lang. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, donkere broek, zwarte schoenen en een zwarte nektas. Daarnaast droeg hij blauwe handschoenen en had hij een zilveren horloge om zijn pols.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van de overval. Of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of M 0800-7000.