Ga naar content

Verdachte overval supermarkt aangehouden

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Hilvarenbeek - De politie heeft vanmorgen in zijn woning een 28-jarige man uit Sprang-Capelle aangehouden omdat hij er van verdacht wordt een van de overvallers te zijn op een supermarkt in Hilvarenbeek op donderdag 20 februari jl. De recherche is nog op zoek naar de mededader.

Donderdagochtend 20 februari is rond 07.15 uur een supermarkt aan de Bloemenstraat in Hilvarenbeek overvallen. De twee daders bedreigden het personeel  met wapens. Na de overval reden zij in een auto weg. Ze maakten geld buit. De recherche kwam de verdachte door uitgebreid onderzoek op het spoor. Hij is vanmorgen met toestemming van de officier van justitie aangehouden.

Update

Afgelopen dinsdag 28 april meldde we dat de politie een man had aangehouden omdat hij verdacht wordt van het plegen van een overval op een supermarkt in Hilvarenbeek. Tevens meldde we toen dat de recherche nog op zoek was naar een mededader. Vanochtend, donderdag 30 april, hielden we een 29-jarige man uit Waalwijk aan. Hij wordt ervan verdacht de mededader te zijn bij de overval van donderdag 20 februari in Hilvarenbeek. De twee verdachten zitten vast en worden gehoord.