Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen na gewapende woningoverval in Schalkhaar

Gepubliceerd op:

Schalkhaar - De recherche is op zoek naar getuigen na een dubbele woningoverval vannacht aan de Slinkmansweg plaatsvond. Vier verdachten drongen tussen 04.00 en 04.30 uur de dubbele woning binnen. Daarbij is gedreigd met een wapen. Op het moment van de woningoverval waren vier personen aanwezig in de woning. De personen werden vastgebonden, maar er raakte niemand gewond. De daders hebben een kleine buit meegenomen. De politie is op zoek naar getuigen na deze woningoverval.

politie- uniform

Rond 04.30 uur vannacht kreeg de politie een melding dat de bewoners waren overvallen en bedreigd zijn met een wapen. De vier aanwezigen in de woonboerderij werden vastgebonden, maar er raakte niemand gewond. De verdachten gingen er uiteindelijk met een kleine buit vandoor.

Signalement verdachten

De bewoners van de woonboerderij weten de politie te vertellen dat het zou gaan om vier personen. Het zou gaan om drie mannen met een licht getint uiterlijk en een man met donkere huidskleur. De bewoners zijn niet alleen enorm opgeschrikt door wat hen vannacht overkwam, maar de schrik zat er ook goed in toen de bewoners zagen dat de vier mannen waren gehuld in kledingstukken die erg leken op politie- uniformen.

Deel uw tips!

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de verdachten, maar u kunt wellicht helpen met het vinden van de verdachten. We hebben de volgende vragen:

  • Heeft u iets opvallends gezien of gehoord in de nacht van 28 op 29 april rond 03.30 uur in de Slinkmansweg of in de omgeving?
  • Wie heeft er in Schalkhaar of omgeving in de nacht van 28 april op 29 april een opvallend voertuig/vervoersmiddel gezien of gehoord?
  • Woont u in Schalkhaar of omgeving en heeft u camerabeelden? Dan zijn we benieuwd of er iets opvallends te zien is op uw camerabeelden.
  • Het kan ook zijn dat de verdachten de omgeving eerder verkend hebben. Heeft u in de afgelopen dagen iets opvallends gezien of gehoord? Dan horen wij dat ook graag. 

Neem contact op met de politie via 0900-8844 of maak online melding onder vermelding van 2020190169.

2020190169 ^SvD