Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen brand De La Salle Boxtel

Gepubliceerd op:

Boxtel - Vrijdag 3 april was er rond 23.30 uur brand bij De La Salle aan de Schijndelseweg in Boxtel. Het gebouw is volledig verwoest door de brand. Er is mogelijk sprake van brandstichting. Wij willen weten wat er is gebeurd en zijn op zoek naar getuigen.

De La Salle is een orthopedagogisch behandel – en expertisecentrum voor jongeren. De brand is vrijdagavond ontstaan in een gebouw aan de noordzijde van het terrein. Dat is aan de zijde van de woonwijk Munsel. Op de afbeelding bij dit bericht kun je de locatie goed zien. Het gebouw was gelukkig niet in gebruik als woon – of slaapverblijf. Het had dus ook heel anders af kunnen lopen.

Heeft u iets gezien? Of heeft u informatie die ons kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).  Uw tips en informatie zijn zeer welkom.

Wij vragen daarnaast heel specifiek aan de Boxtelse bewoners van woonwijk Munsel die camera’s hebben om zich aan te melden via camera in beeld. Klik hier om je daar voor aan te melden.

Dus heb je een camera en woon je in de buurt of (nabije) omgeving van deze brand? En heb je daardoor relevante info over de betreffende brand? Meld dat dan via 0800-6070(gratis Opsporingstiplijn) of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).