Ga naar content

Verdachte ernstig steekincident op heterdaad aangehouden

Laatste update:

Amsterdam - De politie heeft vannacht een 21-jarige man aangehouden in verband met een steekincident op de Oudezijds Achterburgwal.

Politie-embleem

Kort voor de aanhouding werd een 18-jarige jongeman neergestoken op de Oudezijds Achterburgwal. Het slachtoffer kreeg,van een paar omstanders, direct eerste hulp verleend. Ambulancepersoneel nam de zorg van het slachtoffer over en bracht hem snel naar een ziekenhuis. Vrij snel werd de naam van de vermoedelijke steker bekend en kon hij worden aangehouden. De verdachte is in een cellencomplex  voorgeleid voor een hulpofficier van justitie en ingesloten. 

Op dit moment is het nog niet bekend hoe de toestand van het slachtoffer is. De recherche doet onderzoek naar dit steekincident en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop ook beeldmateriaal uploaden.