Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man valt uit kraan, politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Vlissingen - Aan de Jan Weugkade is zondagmorgen een man uit een kraan gevallen. Hij raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen van dit incident.

Het ongeluk gebeurde rond 5.00 uur in de buurt van de voormalige machinefabriek. Uit onderzoek bleek dat een 29-jarige man uit Oost-Souburg in de kraan was geklommen, waarna hij is gevallen. Omstanders waarschuwden de hulpverlening. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het incident. Zo zijn mensen verhoord en is een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld.

Hebt u de man zien klimmen?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten en dan vooral wie de man heeft zien klimmen. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden. Hebt u meer informatie of heeft u beelden? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2020207293.