Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Overval op telefoonwinkel in Lelystad, camerabeelden gezocht

Laatst gewijzigd op:
Lelystad

Dinsdagochtend 1 december is een telefoonwinkel aan De Promesse overvallen. Twee jongens bedreigden het personeel en gingen er met een buit vandoor. De recherche is bezig met onderzoek en is op zoek naar getuigen die de verdachten hebben gefilmd.

Afzetlint

Rond 11.30 uur komen twee jongemannen een telefoonwinkel aan De Promesse binnen. Ze bedreigen het aanwezige personeel en gaan er vervolgens met buit vandoor. Het personeel blijft geschrokken achter. Gelukkig raakt niemand gewond. De twee verdachten zijn gevlucht op een scooter. 

Signalement

  • Twee jongens, rond 17 jaar
  • Donkere huid
  • Donker gekleed
  • Zwarte en blauwe muts
  • Ze hadden een AH tas en een Dirk tas bij zich

Uw tip!

De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n) en weet dat er personen zijn die de vluchtende verdachten gefilmd hebben met hun telefoon. Dit beeldmateriaal wil de recherche heel graag hebben. U kunt de filmpjes zelf downloaden via uploaden filmpjes. Mocht u over andere relevante informatie beschikken dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op politie.nl  Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

 

 

 

Zo onderneemt u actie: