Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man overvallen in woning

Gepubliceerd op:

Lieshout - De politie doet onderzoek naar een overval op een woning aan de Servaasstraat in Lieshout. Het slachtoffer werd door de overvallers enige tijd in zijn woning vast gehouden.

Detail afzetlint

Bij de politie kwam vrijdagmorgen rond 9.30 uur de melding binnen van de overval. Uit het verhaal van het slachtoffer werd duidelijk dat hij ’s nachts rond 0.30 uur door drie of vier mannen in zijn woning werd overrompeld. Hij werd daarbij bedreigd met een vuurwapen en de daders eisten geld. De man werd vervolgens door de daders enkele uren vast gehouden in zijn woning. Tegen de ochtend vertrokken zij met een nog onbekende buit. Uiteindelijk wist het slachtoffer de buren te waarschuwen en toen werd contact opgenomen met de politie.

Onderzoek

De politie heeft uitgebreid technisch onderzoek verricht en ook werd een buurtonderzoek ingesteld. Verder wordt gekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden beschikbaar zijn.

Getuigen

We roepen mensen die getuige zijn geweest van de overval of die er mogelijk meer van weten op om zich te melden. Dat kan via het algemene nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl). Melding maken kan ook via het bijgevoegde tipformulier.