Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee mannen aangehouden na overval in woning

Laatst gewijzigd op:

Uden - Donderdag 10 december werden twee mannen aangehouden. Eén van hen wordt verdacht van een overval in Uden een dag daarvoor. De ander van een incident enkele dagen eerder.

Aanhouding op straat

Op 9 december  werd een bewoner van een appartement aan het Oudekerkpad in zijn woning  beroofd van persoonlijke eigendommen.

Overval en beroving

Door de politie werd meteen een onderzoek opgestart. Dat leidde donderdagmorgen rond 2.30 uur tot de aanhouding van een 24-jarige man uit Barendrecht in zijn woning. Deze verdachte wordt ervan verdacht dat hij de overval in Uden heeft gepleegd.

Donderdagavond rond 22.00 uur werd een 21-jarige man uit Breda aangehouden in Bergen op Zoom. Lopende het onderzoek werd duidelijk dat deze verdachte het slachtoffer op vrijdag 4 december mogelijk zou hebben beroofd. Dit incident kwam pas naar voren tijdens het onderzoek naar de overval in Uden.

De verdachten en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar. De politie onderzoekt de beroving en de overval gezamenlijk. Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Getuigen

We roepen mensen die getuige zijn geweest van de overval of die er mogelijk meer van weten op om zich te melden. Dat kan via het algemene nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl). Melding maken kan ook via het bijgevoegde tipformulier.

Zo onderneemt u actie: