Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Gewapende overval pizzabezorgdienst

Gepubliceerd op:

Tilburg - Een gewapende en gemaskerde man heeft zaterdagavond een filiaal van een pizzabezorgdienst aan de Thomas van Aquinostraat overvallen. Hij is er met geld uit de kassa vandoor gegaan.

Op zaterdag 1 februari 2020 om 21.15 uur kwam een gemaskerde man de zaak binnen rennen. Hij sprong over de toonbank en richtte een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op de medewerkers van de zaak. Er waren op dat moment ook enkele klanten binnen. De overvaller wilde geld en er werd geld uit de kassa in een plastic tas van de Aldi gedaan. Ook probeerde hij nog de telefoon van een klant te bemachtigen. Maar op dat moment ging er een alarm af in de zaak en vluchtte hij weg, de mensen in shock achterlatend. De politie werd meteen gebeld die een onderzoek startte. Een zoektocht en aandacht via Burgernet en Twitter bracht de agenten niet bij een verdachte.

Getuigenoproep

Signalement van de verdachte:
- Tussen de 180 en 185 centimeter lang, 
- Tussen de 17 en 20 jaar oud,
- Slank postuur, gemiddeld brede schouders,
- Blanke huidskleur,
- Sprak Nederlands zonder accent,
- Donkere bivakmuts met twee ronde gaten bij de ogen en één bij de mond,
- Zwarte kleding, donkere joggingsbroek,
- zwarte Nike Airmax.
Herkent iemand de verdachte door dit signalement. Heeft iemand gezien waar de verdachte na de overval heen is gevlucht, of heeft iemand hem voor de overval gezien. Help ons dit misdrijf op te lossen