Ga naar content

Aanhouding op heterdaad van drugsdealer

Laatste update:

Maarssen - De politie heeft woensdag 19 februari op heterdaad een 18-jarige Maarssenaar aangehouden. De man wordt verdacht van handel in verdovende middelen in Maarssen en Breukelen. De verdachte werd aangehouden op de Kennedylaan in Maarssen, omdat vooraf bij de politie bekend werd dat hij een afspraak had voor het overdragen van drugs en hij vervolgens met een hoeveelheid drugs werd aangetroffen.

Politieagent met portofoon

De recherche kwam de Maarssenaar op het spoor na meerdere meldingen van verdachte bewegingen rond een garagebox. Observatie door de politie versterkte het vermoeden dat de man zich waarschijnlijk bezighoudt met dealen, mogelijk ook aan minderjarigen. Daarop zette de politie een actie op touw om tot aanhouding van de verdachte te komen.

Bij zijn aanhouding was de man in bezit van zowel harddrugs als softdrugs. Bij huiszoeking in zijn woning werd drugs, geld en een vuurwapen aangetroffen. De Maarssenaar is meegenomen naar het bureau. Nader onderzoek moet duidelijk maken waarin werd gehandeld en aan wie hij verkocht.