Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Opnieuw vrouw lastiggevallen in Velp

Gepubliceerd op:
Velp

Op donderdagavond 13 februari is een vrouw in Velp op straat lastiggevallen door een onbekende man. Een week eerder was zij ook al lastiggevallen door dezelfde man. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt mensen zich te melden als zij ook zoiets hebben meegemaakt.

Agent praat door portofoon

Het gebeurde die donderdagavond rond 23:45 uur ter hoogte van de Broekstraat. Er is geen fysiek contact geweest, maar dat maakt de situatie niet minder vervelend. Daarom horen we het graag als er anderen zijn die iets vergelijkbaars hebben meegemaakt.

Signalement van verdachte

We willen ook in contact komen met mensen die meer informatie hebben over deze man of die de bewuste avond iets gezien of gehoord hebben. Van de man is een signalement bekend:

  •        Ongeveer 1.80 meter
  •        Donkerblauw/zwart gekleed
  •        Donker petje
  •        De man sprak het slachtoffer in het Engels aan

Wie heeft meer informatie?

Heeft u die avond iets opvallends gezien? Of heeft u in die omgeving een man gezien die zich opvallend gedroeg? Ook andere informatie die ons kan helpen bij het oplossen van deze zaak is welkom. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844. U kunt ook het onderstaande tipformulier invullen.

Grote impact

Zaken als deze kunnen een grote impact hebben op slachtoffers. Daarom geven we niet meer details vrij over wat er precies is gebeurd.

2020069852 JS