Ga naar content

Rijzadels gestolen bij gewapende overval

Laatste update:

Soerendonk - Op een woonhuis met paardenstallen in Soerendonk vond maandagavond 24 februari een gewapende overval plaats. Hierbij werden paardrijzadels buitgemaakt. Wie kan meer vertellen over de daders en het voertuig waarin zij zich verplaatsten?

Politieauto met zwaailicht

De bewoonster van een pand aan de Bult werd maandagavond tussen 20.15 en 20.45 uur bedreigd met een vuurwapen door een onbekende man die de plaats op kwam lopen. Het slachtoffer lag tijdens de bedreiging op de grond en een aantal personen liepen vervolgens het terrein op. Ze namen uit een pand op het erf meerdere rijzadels weg. Ze zijn waarschijnlijk gevlucht in een vooralsnog onbekend gebleven voertuig.

Signalement

De man die de vrouw met het vuurwapen zou hebben bedreigd toen hij het terrein op kwam, wordt ongeveer 1,85 meter geschat en heeft een stevig postuur. Hij had een sjaal voor zijn gezicht, een zonnebril op en droeg een donkerkleurige jas. Het slachtoffer denkt nog twee mannen te hebben gezien. Die waren kleiner dan de eerste man en ook donker gekleed.

Buurtonderzoek

Na de overval startte de recherche direct met een onderzoek. We proberen zoveel mogelijk mensen in de buurt te spreken om te achterhalen of zij iets gezien of gehoord hebben en om te kijken of zij bewakingscamera’s hebben met beelden die ons kunnen helpen.

Iets gezien of gehoord?

Heb jij iets gezien of gehoord dat met deze overval te maken kan hebben, laat het ons weten. We willen graag meer weten over het eventuele voertuig waarmee de daders zich verplaatsten? Heb je in de omgeving van de Bult of de Kerkstraat in Soerendonk een verdachte auto of bestelbus gezien maandagavond of misschien eerder? Kun je iets vertellen over de kleur, het kenteken of heb je andere informatie over het voertuig, we horen het graag. Ook beelden van bewakingscamera’s in de omgeving van de Bult en de Kerkstraat, die nog niet met ons gedeeld zijn, ontvangen wij graag.

Melden

Melden kan door 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem te bellen op 0800-7000. Online tippen en delen van beelden kan ook via onderstaand tipformulier.