Ga naar content

Mannen met messen overvallen supermarkt Schiedam

Laatste update:

Schiedam - In de vroege ochtend zagen drie mannen zaterdag 29 februari hun kans schoon bij een supermarkt aan de Dieselstraat in Schiedam. Zij drongen rond 6 uur tijdens het laden en lossen via het magazijn de winkel binnen.

Nieuwe uniform politie

De daders hadden alledrie een mes en bedreigden hiermee het personeel. Hierna vluchtten zij het pand uit in onbekende richting. Wat ze hebben meegenomen, is nog niet bekend. Er is niemand gewond geraakt.

Signalement

Het gaat om drie mannen die geheel in het zwart waren gekleed. Ze droegen zwarte bivakmutsen en handschoenen. De leeftijd wordt tussen de 20 en 25 jaar geschat, lengte tussen de 1.75 en 1.80. De mannen spraken Nederland met een accent.

Heeft u informatie?

De daders vluchtten na hun overval in onbekende richting. Heeft u ondanks het het vroege tijdstip iets gezien of gehoord? Woont u in de buurt van de supermarkt en heeft u een camera ophangen? Dan spreekt de politie graag met u.  Bel met informatie naar 0900-8844, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in.