Ga naar content

Update: Jongetje vanuit het niets mishandeld door vrouw op straat

Laatste update:

Haarlem - Een 10-jarige jongen uit Haarlem is donderdagmiddag door een vrouw van zijn fiets geschopt en mishandeld. Dit gebeurde rond 17.30 uur op de Acaciastraat.

Politielogo

Het jonge slachtoffer fietste met een vriendje over de Acaciastraat toen vanuit het niets een vrouw tussen hen in kwam fietsen. De vrouw gaf de jongen ineens een trap waardoor hij op de grond viel. Hierna schopte de vrouw meerdere keren tegen het hoofd van het slachtoffer en fietste daarna weg in onbekende richting. Nadat de vrouw was weggefietst, fietste het tweetal naar huis. Hier werd de politie gealarmeerd. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis waar hij werd opgenomen.
De vrouw die dat het jongetje heeft mishandeld,  is rond de 30 jaar oud, heeft blond haar en reed op een donkergekleurde fiets met een groen kratje voorop.

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt deze mishandeling en komt graag in contact met getuigen. Heeft u rond 17.30 uur iets gezien in de omgeving van de Acaciastraat? Herkent u de vrouw op basis van het signalement? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2020006243

Update

De politie heeft vrijdagavond een 24-jarige vrouw uit Haarlem aangehouden op verdenking van het plegen van de mishandeling op donderdagmiddag op de Acaciastraat. De verdachte werd in haar woning aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.