Ga naar content

Ontwikkelingen zware mishandeling Schaijk

Laatste update:

Schaijk - Er zijn ontwikkelingen inzake de zware mishandeling die plaatsvond in de nacht van zondag 29 op maandag 30 december 2019, waarbij een 29-jarige inwoner van Zeeland het slachtoffer werd. Het slachtoffer liep hierbij een schedelbasisfractuur, gebroken oogkassen, een gebroken neus en een gebroken kaak op.

Al eerder is dezelfde verdachte voor dit incident gehoord, maar door gebrek aan bewijs hebben we deze persoon toen moeten vrijlaten. Zijn rol zijn in het geweldsincident zijn we blijven onderzoeken en dat heeft geresulteerd in een uitnodiging voor een nieuw verhoor.  Het onderzoek  gaf voldoende aanleiding om deze persoon als verdachte aan te merken voor dit geweldsincident. Het betreft hier een 16-jarige inwoner van Schaijk.

Op social media is er de afgelopen tijd veel aandacht besteed aan deze zaak. Mede door deze aandacht hebben zich veel mensen bij ons gemeld met bruikbare tips die wij hebben onderzocht.

De verdachte is na zijn verhoor heengezonden en hij zal zich op een later moment moeten verantwoorden voor zijn daden.

Het slachtoffer ondervindt nog steeds hinder van datgene wat hem is aangedaan, zowel fysiek als mentaal. Het is afwachten of het slachtoffer weer helemaal de oude wordt.