Ga naar content

Wapen en drugs gevonden in woning

Laatste update:

Breda - Naar aanleiding van informatie die bij de politie is binnengekomen over het vermoeden van de aanwezigheid van een vuurwapen in een woning in de Nicoline Swygmanstraat heeft de politie een onderzoek ingesteld.

Agenten zijn vrijdagavond 3 januari de woning binnengetreden en hebben inderdaad twee vuurwapens gevonden. In de woning lagen ook een hoeveelheid (hard)drugs. De bewoner en een aanwezige vrouw zijn aangehouden op grond van de Wet Wapens en Munitie. De wapens en de drugs zijn in beslag genomen. De verdachten zitten vast voor verhoor. De politie doet verder onderzoek. 

 

Ik wil anoniem iets melden

Het kan zijn dat u iets wilt melden over een ernstig misdrijf zonder dat uw naam bekend wordt, bijvoorbeeld omdat u de dader kent.

 

Meld Misdaad Anoniem

U kunt iets melden zonder uw naam of adres op te geven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000 (gratis). U kunt daar ook iets online melden en toch anoniem blijven. Via Meld Misdaad Anoniem krijgt de politie informatie en kunt u helpen om uw omgeving veiliger te maken.

 

Team Criminele Inlichtingen
Wilt u informatie over een ernstig misdrijf vertrouwelijk melden? Belt u dan naar Team Criminele Inlichtingen via 079 - 345 89 99 (gebruikelijke belkosten).