Ga naar content

Drugs in woning gevonden na anonieme meldingen

Laatste update:

Middelburg - De politie stelde een onderzoek in na meerdere (anonieme) meldingen die zijn binnengekomen bij M. (Meld Misdaad Anoniem). Die meldingen gingen over de aanwezigheid van drugs in een woning aan de Rusthofstraat in Middelburg.

Via de mobilofoon melding doen

Dinsdagmiddag zijn agenten naar de betreffende woning gegaan en hebben daar, met toestemming van de hoofdbewoner en na overleg met de Officier van Justitie, een huiszoeking gedaan. Ze troffen in totaal 247 gram hennep aan. Dat is in beslag genomen. Ook werden er tijdens de huiszoeking een airsoftwapen (echt gelijkend, dus voor afdreiging geschikt) en 12 stuks zwaar vuurwerk (nitraten en cobra’s) in beslag genomen.

Er is geen verdachte aangehouden, maar de identiteit is wel bekend bij de politie. De verdachte wordt op een later tijdstip uitgenodigd voor verhoor.

Meld Misdaad Anoniem

Wanneer u informatie hebt over misdaad en/of criminaliteit, maar u wilt liever niet met de politie praten, om wat voor reden dan ook, dan bestaat de mogelijkheid om uw bericht te delen via Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt. U geeft telefonisch (0800-7000) of via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) uw wetenswaardigheden door en blijft hierbij gegarandeerd anoniem. De melding die u doet wordt doorgegeven aan opsporingsdiensten. Die toetsen vervolgens de melding en doen onderzoek of de informatie klopt. De melding die gedaan wordt kan dus als het ware dienen als een puzzelstukje in een onderzoek. Soms kan het even duren voor u resultaat ziet; pas als feiten de anonieme melding onderbouwen ondernemen de opsporingsdiensten actie. Kijk voor meer informatie op de website.