Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drie aanhoudingen na mishandeling

Laatst gewijzigd op:

Zierikzee - Na een mogelijke mishandeling op straat aan de Mol zijn drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging. Ze zouden een man hebben geslagen.

De politie kreeg op vrijdagavond 24 juli rond 18.50 uur melding van een vechtpartij. Mogelijke aanleiding zou het verkeersgedrag van een van de verdachten zijn geweest. Die scheurde volgens de aangever langs een aantal terrassen, toen iemand ze daar op aansprak werd deze door de verdachten aangevallen. De aangever kwam tussen beiden. Daarbij zou hij meerdere malen geslagen zijn door de drie inzittenden van de auto.

Ambulance

De politie kwam ter plaatse en hield de drie verdachten aan. Het gaat om een 18-jarige man uit Burgh-Haamstede, een 18-jarige man uit Nieuwerkerk en een 16-jarige jongen uit Zierikzee. De aangever moest naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen. Hij heeft aangifte van mishandeling gedaan. De drie verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

 

UPDATE maandag 27 juli: 

Drie verdachten zijn na het geven van een verklaring in vrijheid gesteld. Van de twee 18-jarige verdachten is de zaak geseponeerd, zij zijn geen verdachten meer. De politie heeft camerabeelden waarop het incident is te zien. De politie gaat  naar aanleiding van de beschikbare camerabeelden verder met het onderzoek om zo duidelijkheid te krijgen wat er zich precies heeft voorgevallen.