Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vrouw overleden na steekincident in woning (Update)

Gepubliceerd op:

Leidschendam - Vrijdagmiddag 31 juli heeft een steekincident plaatsgevonden in een woning aan het Abdijland. De 31-jarige bewoonster is hierbij overleden. Update: De politie heeft vrijdagavond 31 juli een 34-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De eerder aangehouden man, een 43-jarige Leidschendammer, is in vrijheid gesteld. Zijn rol wordt nog wel onderzocht.

Politieagent op de rug

Rond 12.45 kwamen diverse meldingen binnen bij de politie dat een vrouw door een man met een mes werd bedreigd en om hulp riep. De politie ging met spoed naar de woning en trof daar het slachtoffer aan. Er werd direct eerste hulp verleend maar de vrouw overleed korte tijd later aan haar verwondingen.

De politie kreeg later op de avond zicht op een 34-jarige man uit Amsterdam. Hij is aangehouden en zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Heeft u nog niet met ons gesproken? Bel dan 0900-8844 of anoniem naar M. 0800-7000.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit incident grote impact op iemand kan hebben. Mensen die behoefte hebben aan slachtofferhulp kunnen dat via de politie aanvragen: 0900 – 8844.