Ga naar content

Eigenaar winkel overloopt inbrekers

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Oisterwijk - De eigenaar van een winkel aan de Dorpsstraat is dondermorgenvroeg erg geschrokken toen er een auto zijn winkel binnen reed. De daders zijn er met buit vandoor.

Gele jas motoragent

Op donderdag 11 juni 2020 om 3.46 uur kwamen er meerdere meldingen binnen dat er een ramkraak zou zijn bij een modelbouwwinkel aan de Dorpsstraat. Een auto zou de winkel binnen gereden zijn. Meerdere surveillance-eenheden spoedden zich ter plaatse. Aanrijdend hoorden ze van het operationeel centrum dat er een kleinen donkere auto was weggereden met twee mannen erin. Ze zouden spullen uit de winkel hebben meegenomen. In de ruime omgeving werd naar de auto uitgekeken maar die werd helaas niet meer gevonden.

Eigenaar

In de Dorpstraat bleek dat de eigenaar van de winkel en een kennis boven de winkel aanwezig waren toen het gebeurde. Ze hebben nog geprobeerd de mannen tegen te houden maar die konden toch weg rijden. Er is een onderzoek ingesteld en er zijn camerabeelden veiliggesteld. Maar we zijn op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over dit incident en over de daders. Alle getuigenverklaringen en camerabeelden van de aanrijroute van de verdachten en van de vluchtroute zijn welkom.
Heeft u tips, informatie of camerabeelden, meld dit dan:
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)