Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht mishandeling De Lannoystraat Den Haag

Gepubliceerd op:

Den Haag - Een 22-jarige vrouw is vrijdagavond 20 juni aan De Lannoystraat in Den Haag van driehoog uit het raam gesprongen om aan verdere mishandeling van haar vriend te ontkomen. De vrouw heeft hierbij diverse verwondingen opgelopen. De 26-jarige verdachte is de woning uit gevlucht. De politie komt graag in contact met getuigen van het voorval.

Politieauto

Rond 22.15 uur ontving de politie een melding van een mishandeling in een woning. Bij aankomst van de agenten riep een vrouw om hulp terwijl zij op driehoog uit het raam hing. Toen de agenten bij de woning aanbelden, deed de verdachte open. De verdachte wilde de agenten niet binnenlaten en heeft de deur dichtgegooid. De vrouw is in de tussentijd naar beneden gesprongen en met haar verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Kort na middernacht is het arrestatieteam erin geslaagd de voordeur te forceren en de woning binnen te gaan. De verdachte was niet meer in de woning. De politie doet onderzoek om te achterhalen wat er precies gebeurd is.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen van het voorval. Heeft u iets gezien of gehoord of bijvoorbeeld camerabeelden die ons onderzoek verder kunnen helpen, dan horen we graag van u. Neem hiervoor contact op met 0900-8844 of maak anoniem een melding via 0800-7000.