Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Jongeman overleden na ongeval Zevenaar

Laatst gewijzigd op:

Zevenaar - Bij een ernstig ongeval is zaterdagavond 20 juni een jongeman overleden. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.

Afzetlint

Het gebeurde ter hoogte van de Voltastraat. Het 19-jarige slachtoffer uit Velp zou volgens getuigen in een winkelwagen hebben gestaan die werd voortgetrokken door een auto. Hij kwam ten val en raakte zwaargewond. Ondanks de inspanningen van omstanders en hulpverleners overleed hij ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie heeft de bestuurder van de auto aangehouden. Het gaat om een 18-jarige jongeman uit de gemeente Zevenaar. Hij is aangehouden op verdenking van het overtreden van de wegenverkeerswet.

Politie doet onderzoek

De omgeving van het ongeval werd afgezet voor het onderzoek. Onder andere de Verkeersongevallenanalyse (VOA) kwam ter plaatse. Ook hebben we getuigen gehoord om duidelijk te krijgen wat er precies gebeurd is.

Als er mensen zijn die iets gezien hebben of die beelden gemaakt hebben, laat het ons dan weten. Bellen kan naar 0900-8844 of deel uw beelden via onze website.

2020283789 JS