Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Opnieuw aanhoudingen in onderzoek naar schietincident

Gepubliceerd op:

Maasbree - De recherche heeft twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar een schietincident dat maandagavond plaatsvond op de Dorpsstraat. In totaal zitten er nu zes verdachten vast.

In totaal heeft de recherche zes verdachten aangehouden in dit onderzoek. Het gaat om twee mannen van 37 en 28 jaar uit Venlo. Drie mannen van 32, 34 en 26 jaar met een onbekende woonplaats en een 26-jarige vrouw met een onbekende woonplaats. Er zijn inmiddels vier auto’s in beslag genomen voor nader onderzoek. Een 27-jarige man uit Venlo raakte gewond aan het bovenlichaam en hij verblijft nog altijd in het ziekenhuis voor medische behandeling.

Aanleiding schietincident

Het onderzoek naar de aanleiding voor het schietincident is nog in volle gang. Burgers die beschikken over foto’s of camerabeelden worden vriendelijk gevraagd om deze te delen. Recherche roept getuigen op om informatie te delen. Deel informatie met de politie via 0900 – 88 44. Ook kunt u eventuele bewakingsbeelden delen via onderstaande tipformulier of www.politie.nl/upload Anoniem informatie delen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Melding schietincident

Rond 20.30 uur kregen de hulpdiensten meerdere meldingen dat er geschoten was op de Dorpstraat. Het is nog onduidelijk hoeveel personen er precies betrokken zijn hierbij. Direct na het schietincident gingen enkele auto’s met inzittenden er vandoor. Gealarmeerde agenten hebben in de omgeving diverse voertuigen gecontroleerd en na korte tijd werden vier verdachten aangehouden.