Ga naar content

Nieuwe aanhoudingen in onderzoek Roel Langerakpark

Laatste update:
Woordvoering:
Rotterdam

Rotterdam - De politie hield afgelopen dagen twee verdachten van op verdenking van betrokkenheid bij de ongeregeldheden in het Roel Langerakpark. Het gaat om een 16-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Rotterdammer.Zij werden respectievelijk maandag 1 juni en dinsdag 2 juni aangehouden.

Abraham van Stolkweg mei 2020

Politieagenten hielden in de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 mei op de Abraham van Stolkweg eerder al twee verdachten van 16 en 17 jaar aan op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident. Hierbij raakten een 19-jarige man uit Krimpen aan den IJssel en een 20-jarige Rotterdammer door vuurwapen geweld gewond. Bij de aanhouding waren agenten genoodzaakt hun vuurwapen te trekken en werd er door agenten meerdere keren geschoten. Behalve de twee slachtoffers raakte verder niemand gewond. De 16-jarige verdachte is inmiddels in vrijheid gesteld. de 17-jarige verdachte wordt donderdag 4 juni voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Heeft u beelden?

Van het schietincident zijn wellicht door omstanders beelden gemaakt. Die ontvangt de politie graag. Heeft u andere informatie? Maak dan gebruik van dit tipformulier.