Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van beschieten auto

Gepubliceerd op:
Brunssum

De recherche zoekt drie mannen die mogelijk informatie hebben over een schietincident waarbij in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 mei een geparkeerde auto aan de Schildstraat beschoten.

Buurtbewoners hebben die nacht knallen gehoord, de dag erna kreeg de politie melding dat er een auto beschoten was. Daarbij raakte niemand gewond. De politie onderzoekt de aanleiding en wie er verantwoordelijk is hiervoor.

Bestelbus

Uit voorlopig onderzoek van de politie is duidelijk geworden dat er een witte bestelbus die zaterdagnacht rond 03.00 uur vanaf de Schildstraat via de Koolweg naar het Treebeekplein is weggereden. Mogelijk heeft het busje op het Treebeekplein enige tijd geparkeerd gestaan. Graag komt de politie meer te weten over deze bus of in contact met degene die er mee heeft gereden die nacht. Het is een witte bus type Caddy van het merk Volkswagen.

Drie mannen

Rond dat zelfde tijdstip zijn er ook drie mannen geweest die gezamenlijk vanuit het Treebeekplein lopen in de richting van de Koolweg en dan naar Zonnestraat. Dit kunnen mogelijk belangrijkere getuigen zijn die informatie hebben die de politie kan helpen in het onderzoek. Bent u of kent u deze drie mannen? Neem dan contact met ons op.

Alle informatie is welkom via 0900 – 88 44 of digitaal via het onderstaande tipformulier. Ook kunt u anoniem informatie delen via 0800-7000.

Zo onderneemt u actie: