Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Woningoverval Zundert

Gepubliceerd op:

Zundert - De politie onderzoekt een poging woningoverval die dinsdagavond omstreeks 20.10 uur gemeld werd. De daders bedreigden de bewoner met een mes. Zij hebben niets buit gemaakt. De recherche is op zoek naar getuigen.

De 53-jarige bewoner deed aangifte. Hij vertelde dat twee mannen via het dakterras de woning binnendrongen. Hij bewoont met zijn vrouw een woning boven een horecazaak met aan de achterzijde een terras. De indringers eisten geld, een van hen dreigde daarbij met een mes. De aangever verweerde zich maar liep wel enkele krassen op. De overvallers sloegen zonder buit op de vlucht.

signalementen

Dader 1 had een lichte spijkerbroek en een donkere jas aan. Hij droeg een bivakmuts en is circa 1.80 meter lang. Dader 2 was iets kleiner. Hij droeg een donkere broek en een lichte jas. Ook hij had een bivakmuts op.

 

Oproep

De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs naar de daders gezocht. Daarbij werd ook een Burgernetbericht naar deelnemers in Zundert gestuurd. Heeft u iets gezien dat met deze overval te maken heeft bel dan de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.