Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man gewond na steekincident

Laatst gewijzigd op:

Amstelveen - Bij een steekincident op de Duizendmeterweg in het Amsterdamse Bos is woensdagavond 25 maart 2020 een man gewond geraakt. De vermoedelijke dader meldde zich later zelf bij een politiebureau.

Afzetlint

Het slachtoffer belde rond 21.30 uur 112 met de mededeling dat hij in elkaar was geslagen door iemand met wie hij een afspraak had in het Amsterdamse bos. Agenten troffen de man, een 29-jarige Amsterdammer, met meerdere steekwonden en schrammen aan. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Iets voor middernacht meldde een man zich bij een politiebureau. Hij verklaarde eerder op de avond iemand neergestoken te hebben. De 31-jarige verdachte is ingesloten voor nader onderzoek.

Getuigenoproep

Ondanks de aanhouding is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u vlak voor of na het steekincident misschien iets gezien of gehoord in de omgeving van de Duizendmeterweg´╗┐ dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

Zo onderneemt u actie: