Ga naar content

Politie zoekt specifieke getuigen aanrijding A10

Laatste update:

Amsterdam - In de nacht van vrijdag 21 februari op zaterdag 22 februari 2020 vindt omstreeks 3.00 uur een aanrijding plaats op de A10 Ring Zuid, ter hoogte van hectometerpaal 17.0. De politie is op zoek naar enkele specifieke getuigen.

De recherche is op zoek naar getuigen

Bij de aanrijding waren twee voertuigen betrokken. Toen de politie ter plaatse kwam, waren er een aantal behulpzame omstanders gestopt om hulp te verlenen aan de betrokkenen van de aanrijding. Door de hectiek van het moment is er geen gelegenheid geweest om de gegevens te noteren van deze omstanders, die mogelijk ook getuige van de aanrijding zijn geweest.

Getuigenoproep

De politie wil graag alsnog met deze omstanders in contact komen om hun verklaring als getuige op te nemen. Was u één van de personen die op zaterdag 22 februari 2020 stopten om hulp te verlenen, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Mocht u de aanrijding die nacht hebben zien gebeuren, maar bent u op dat moment niet gestopt, dan zou de politie ook graag uw verklaring opnemen.