Ga naar content

Poging overval Jumbo in Opsporing Verzocht

Laatste update:

Breskens - Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht toont dinsdagavond 19 mei beelden van een man, die probeerde de Jumbo aan de Burgemeester van Zuijenstraat te overvallen. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om de man te vinden.

Een medewerkster (22) van de Jumbo aan de Burgemeester van Zuijenstraat in Breskens reageerde op zondagochtend 26 januari jl. zo vlot, dat de overvaller zonder buit achterbleef. Die ochtend eist een man geld, waar ze heel snel op reageert. Ze weet zich los te rukken en de winkel in te vluchten. De overvaller blijft enkele seconden verloren staan, maar kiest uiteindelijk eieren voor zijn geld en gaat ervandoor.

Opsporingsbericht

Tijdens het politieonderzoek zijn beelden opgevraagd. Het is nog niet bekend wie deze man is. De politie wil weten wie hem herkent. In een speciaal opsporingsbericht staat foto’s van hem.

Uitzendingen

De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 19 mei, aanvang 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 20 mei kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 16.30 uur.