Ga naar content

Viertal gearresteerd voor handel en bezit van speed

Laatste update:

Sluiskil - De politie hield dinsdagavond op de Schapersweg in Terneuzen bij een controle van een auto drie mannen aan. In de auto werd een halve kilo speed gevonden. Diezelfde avond werd de bewoner van een woning aan de Goessepolderstraat gearresteerd.

Agenten zagen rond 20.00 uur een auto met drie inzittenden rijden. De auto met een Belgisch kenteken en de mannen werden gecontroleerd. In de auto werd een flinke hoeveelheid drugs gevonden en in beslag genomen. Het drietal werd aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht. Het gaat om een 25-jarige man uit het Belgische Deinzen, een 42-jarige man uit Zelzate (B) en een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het drietal is verhoord en zijn inmiddels heengezonden. Tegen de 42 jarige is proces-verbaal opgemaakt, hij heeft een dagvaarding ontvangen.

Politiecellencomplex

Uit het onderzoek bleek dat de speed vermoedelijk was verkocht door de bewoner aan de Goessepolderstraat in Sluiskil. De man werd rond 21.20 uur in de woning aangehouden. De politie deed ook onderzoek in de woning. De man is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt woensdag verhoord.