Ga naar content

Vierde verdachte aangehouden voor steekincident aan de Molenlaan in Spijkenisse (update)

Laatste update:

Spijkenisse - Rechercheurs  die onderzoek doen naar het steekincident waarbij een 41-jarige inwoner uit Spijkenisse gewond raakte, hebben vanmorgen een vierde aanhouding verricht. Het betreft een 17-jarige jongen uit Spijkenisse.

man wordt geboeid afgevoerd

Zondagmiddag 17 mei raakte de man gewond bij een steekincident aan de Molenlaan. Nadat  Het MMT eerste hulp had verleend werd de man naar het ziekenhuis overgebracht. Een 17-jarige jongen meldde zich later die avond op het politiebureau en werd aangehouden. Verder onderzoek leverde nog twee aanhoudingen op, twee jongens uit  Rotterdam en Spijkenisse

Het incident heeft vermoedelijk te maken met een mishandeling in de nacht van zaterdag16 op zondag 17 mei. De zoon van het slachtoffer werd toen door een groep zwaar mishandeld.  Zondagmiddag rond 18.00 uur zag de vader van de mishandelde jongen een aantal personen uit die groep, waarna de situatie escaleerde en het slachtoffer werd gestoken. Hij raakte ernstig gewond en ligt nog steeds in  het ziekenhuis.

Er werd na het steekincident direct een onderzoek gestart. Enkele uren later meldde een verdachte, een 17-jarige jongeman uit Spijkenisse, zich op het politiebureau. Bij het onderzoek naar de steekpartij wordt vanzelfsprekend ook de mishandeling van de nacht ervoor meegenomen.