Ga naar content

Bewoners aangehouden in drugsonderzoek

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Tilburg - De politie is een onderzoek gestart nadat er informatie is binnengekomen dat er mogelijk drugshandel plaatsvindt vanuit een woning in de Generaal Hertzogstraat. Woensdagochtend 27 mei vielen agenten de woning binnen. De bewoners, een man en een vrouw, zijn aangehouden op verdenking van bezit van en handel in verdovende middelen en witwassen.

huisbezoek

Naar aanleiding van de informatie dat er drugs gedeald zou worden in de woning, zijn agenten rond 06.00 uur de woning binnengegaan. De bewoners werden vervolgens aangehouden. Tijdens de doorzoeking in de woning werden er verschillende soort verdovende middelen aangetroffen, waaronder harddrugs. Ook werd er een grote hoeveelheid medicatie, een groot contant geldbedrag en een slagwapen in beslag genomen. De bewoners zitten vast voor verder onderzoek.

Waar meld ik drugsoverlast?

Bestrijding van de lokale handel in harddrugs heeft de volle aandacht van de politie. De politie pakt elke plaats aan waar wordt gedeald. Het gebruik van drugs leidt namelijk tot meer criminaliteit en heeft schadelijke effecten voor de volksgezondheid. Bel met de politie (0900-8844) als u vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs.