Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen autobrand Leidschendam gezocht

Gepubliceerd op:

Leidschendam - De recherche zoekt getuigen van een vermoedelijke brandstichting die plaatsvond in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de Schout van Eijklaan in Leidschendam. Samenwerking met de inwoners van Leidschendam is van essentieel belang voor het onderzoek naar brandstichting. Heeft u iets verdachts gezien of camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

De autobrand aan de Schout van Eijklaan vond plaats op zaterdag 30 mei tussen 00:00 en 01:30. Er zijn geen gewonden gevallen en het voertuig werd door de brandweer geblust. Er wordt een sporenonderzoek uitgevoerd en de politie doet een buurtonderzoek.

Helpt u mee?
We zoeken getuigen van de autobranden. Heeft u zaterdagnacht iets verdachts gezien in de omgeving van de Schout van Eijklaan of heeft u camerabeelden in uw bezit of gezien op social media (Facebook, WhatsApp, Instagram)? Neem dan contact op met de districtsrecherche Zoetermeer-Leidschendam-Voorburg via 0900 8844. Het is ook mogelijk om dit anoniem te doen via Meld Misdaad Anoniem. Dit is het onafhankelijke meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit. U levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in uw omgeving. Meld Misdaad Anoniem is bereikbaar via 0800 7000.