Ga naar content

Aanhoudingen voor diefstal koplampen

Laatste update:

Den Haag - De politie hield een 28-jarige man uit Rotterdam en 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan als verdachten voor de diefstal van koplampen van een voertuig aan de Zonweg in Den Haag. Een agent werd bijna aangereden tijdens de vluchtpoging van de verdachten.

Politieauto

Rond 3:00 uur zagen surveillerende agenten dat er werd ingebroken in een voertuig en dat de koplampen werden weggenomen. De verdachten gingen er vandoor in een auto. Bij de vluchtpoging reden de mannen op een agent af, die nog net op tijd hun aanrijdende auto kon ontwijken. De verdachten zijn tot stoppen gebracht, hierbij raakte een politieauto beschadigd. De twee mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De politie onderzoekt of er een verband is met eerdere incidenten met gestolen koplampen in de regio Den Haag en Rotterdam.

Bel 1-1-2
Ziet u iets verdachts bij u in de buurt? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de daders omschrijven of de vluchtrichting van de auto of scooter vertellen, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon. Let wel goed op uw eigen veiligheid! Meer tips vindt u op www.politie.nl.