Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht straatroof Huizen

Gepubliceerd op:

Huizen - Een 17-jarige jongen was woensdagavond 26 november het slachtoffer geworden van een straatroof op de Randweg. De verdachten gingen er met zijn spullen vandoor. De politie zoekt getuigen.

Agent met portofoon en andere communicatiemiddelen

Het slachtoffer had rond 21.30 uur met iemand afgesproken op het fietspad langs de Randweg in Huizen. Ter hoogte van de kinderboerderij zag hij zijn afspraak, samen met een andere jongen die hij niet kende.
Nadat ze wat hadden gepraat werd het slachtoffer uit het niets geslagen. Vervolgens moest hij onder bedreiging van een wapen zijn spullen afstaan. De twee daders gingen er daarna vandoor in de richting van de kinderboerderij.  Gealarmeerde agenten waren direct een zoekactie in de buurt gestart. Maar helaas werd er niemand meer gevonden.

Misschien kun jij ons helpen

Er is een onderzoek gestart naar de straatroof en daar kan de recherche hulp bij gebruiken. De verdachten zijn twee blanke jongens rond de 17 jaar oud. De ene jongen was rond de 1.70 m en heeft een gezette bouw. De andere jongen is wat langer, rond 1.85 m en vrij dun. Ze spraken beide accentloos Nederlands en ze hadden een grote, langharige hond bij zich.

Ben je getuige geweest van het incident, heb je de jongens gisterenavond in Huizen zien lopen of denk je te weten om wie het gaat? Neem dan contact met ons op.

Dat kan over verschillende manieren

  • via het tipformulier onderaan deze pagina
  • telefonisch via 0900 8844
  • anoniem via Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl