Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Meer informatie in onderzoek overleden vrouw op de Reigersbosdreef

Laatst gewijzigd op:

Amsterdam - In het onderzoek naar de dood van de 34-jarige vrouw die afgelopen donderdag 29 oktober is aangetroffen op de rijbaan aan de Reigersbosdreef roept de recherche wederom op getuigen zich te melden.

Het is voor de recherche nog steeds niet duidelijk wat er die avond is gebeurd met het slachtoffer, maar er wordt op dit moment sterk rekening mee gehouden dat er een aanrijding heeft plaatsgevonden. Mogelijk is een ‘getunede’ Volkswagen Golf 5 of 6 bij de aanrijding betrokken geweest. De auto zou mogelijk blauw of donker van kleur zijn geweest. 

Getuigenoproep

De recherche wil wederom een oproep doen aan getuigen om zich te melden met informatie over een soortgelijk voertuig. Heeft u recent schade aan een  ‘getunede’ Volkwagen Golf gezien? Of heeft u andere informatie die het onderzoeksteam kan helpen? Laat het weten via 0900 8844. Heeft u dashcambeelden in de uren voor het incident of na het incident, deel deze beelden dan met de recherche via onderstaande tipformulier. Liever anoniem uw tip doorgeven? Neem contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000. 

Lees hier het persbericht van 30 oktober