Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update: Politie start onderzoek naar overleden vrouw in woning

Laatst gewijzigd op:

Nijkerk - De politie is een onderzoek gestart naar het overlijden van een vrouw in een woning aan het Brucknerlaantje in Nijkerk op dinsdag 3 november. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld, maar de politie houdt er rekening mee dat het de bewoonster is. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang.

uniform

De politie is druk bezig om te onderzoeken wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Momenteel is nog niet duidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen. Ook is niet duidelijk of de overleden vrouw de bewoonster van de woning is. De politie is in en rond de woning aan het Brucknerlaantje bezig geweest met technisch en tactisch onderzoek. Agenten zijn woensdagavond direct de wijk in gegaan om een buurtonderzoek te starten.

Aanhouding verricht

Er is een 46- jarige vrouw, afkomstig uit Amsterdam, aangehouden voor de betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw. Momenteel zit zij vast en doen we uitgebreid onderzoek naar haar betrokkenheid. Het onderzoek is in volle gang. 

We zien dat er veel vragen zijn over de toedracht. Op dit moment wordt rekening gehouden met verschillende scenario’s. Dit zal verder uit het onderzoek moeten blijken en de politie is hier nog druk mee bezig, zowel in de woning als in de buurt. Tot die tijd zal de woning bewaakt worden. Dat doen we om te voorkomen dat eventuele sporen niet verstoord worden.

Getuigenoproep

Als er mensen zijn die de bewuste avond iets opvallends hebben gezien of gehoord, dan horen we dat graag. De politie heeft nog een aantal vragen openstaan waar uw hulp goed bij gebruikt kan worden:

  • Wie heeft er de afgelopen dagen iets opvallends gezien of gehoord rond het Brucknerlaantje?
  • Zijn er mensen die in de omgeving camera’s hebben die op de straat gericht zijn? Dan komen we graag in contact met die mensen.
  • Heeft u andere informatie over het slachtoffer? Ook dan komen wij graag in contact met u.

Tips doorgeven kan op de gebruikelijke manier via 0900- 8844 of via het online tipformulier. Liever anoniem informatie delen met de politie? Dat kan uiteraard ook via M, MeldMisdaadAnoniem via 0800- 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

2020521968 ^ SvD