Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Brandstichting Prins Bernhardlaan Haarlem

Gepubliceerd op:

Haarlem - Buurtbewoners van de Prins Bernhardlaan zijn afgelopen nacht omstreeks 01.05 uur opgeschrikt door een luide knal en belden de politie. Nadat de politie was aangekomen zagen zij een kleine brand in de woning, welke samen met de brandweer werd afgeblust. De bewoner was niet thuis.

Politielogo op bord

Uit onderzoek bleek dat vuurwerk in de woning was gegooid. De bewoner doet aangifte en hem wordt slachtofferhulp aangeboden. Een forensisch- en buurtonderzoek wordt uitgevoerd. De politie is op zoek naar de dader(s) en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij hetvoorval betrokken is dan horen wij dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2020219657.

U kunt sowieso aan de politie kenbaar maken dat u een camera bezit welke beelden opneemt in de openbare ruimte. Dit kan helpen om misdrijven op te lossen. Wilt u dan dit bij ons melden via www.politie.nl/cib ?