Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Brandstichting truck in Opsporing Verzocht

Gepubliceerd op:

Nederland - In Opsporing Verzocht vanavond aandacht voor een vrachtwagenbrand in Doesburg in de nacht van 19 op 20 augustus. De 46-jarige chauffeur die op dat moment in zijn cabine lag te slapen liep hierbij ernstige brandwonden op. Er is sprake van brandstichting.

Een buurtbewoner die de chauffeur aantrof naast zijn brandende cabine belde meteen 112 en verleende eerste hulp. Het slachtoffer verkeerde in shock en wordt sindsdien in coma gehouden. Zijn huidige toestand is kritiek, maar stabiel. Artsen bekijken zijn situatie van dag tot dag en kunnen momenteel nog niets zeggen over zijn herstel.

Alle zaken van vanavond op een rijtje:

Een buurtbewoner die de chauffeur aantrof naast zijn brandende cabine belde meteen 112 en verleende eerste hulp. Het slachtoffer verkeerde in shock en wordt sindsdien in coma gehouden. Zijn huidige toestand is kritiek, maar stabiel. Artsen bekijken zijn situatie van dag tot dag en kunnen momenteel nog niets zeggen over zijn herstel. Lees meer over deze zaak.

Alle zaken van vanavond op een rijtje:

Uitzending en herhaling

Opsporing Verzocht is dinsdag 1 september vanaf 20.30 uur te zien op NPO1. Op woensdag 2 september zal het programma rond 13.30 uur worden herhaald via NPO 2. Het programma is ook terug te kijken op NPO Start.