Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Schade aan woningen door explosie, politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Delft - Donderdagochtend 10 september iets voor zes uur kregen wij een melding van een harde knal aan het Pijlstaartpad. Agenten gingen naar de locatie en ontdekten dat door een explosie een aantal ruiten van woningen waren gesneuveld. Hierop is een afzetting gemaakt en een onderzoek gestart.

logo vest

Getuigen zagen deze ochtend twee mannen in een donker voertuig op het Pijlstaartpad. De bijrijder betrof een forse, licht getinte man met krullen. Hij was rond de 1.80 m lang en droeg een zwart trainingspak. Deze verdachte legde iets bij een voordeur. Daarna hoorden getuigen een harde knal. De explosie zorgde voor schade aan een aantal woningen. De mannen reden weg in een donkere auto. 

Wat de explosie veroorzaakte, is nog in onderzoek. Inmiddels hebben we meerdere getuigen gesproken, maar zoeken we nog meer informatie. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie die de recherche helpt bij het onderzoek? Neem contact met ons via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met stichting M via: 0800-7000.