Ga naar content

Mislukte overval op tankstation

Laatste update:

Krabbendijke - De politie stelt een onderzoek in na een mislukte overval op een tankstation aan de A58 bij Krabbendijke. De gewapende overvaller ging er na geld geëist te hebben er zonder buit in een auto vandoor.

Op zondag 13 september rond 2.07 uur kreeg de politie een melding van een overval op het tankstation op verzorgingsplaats Voetpomp. Direct werden meerdere eenheden door het Operationeel Centrum die kant op gestuurd. Omdat niet duidelijk was of de overvaller nog binnen was is gingen meerdere agenten en een politiehond het pand binnen, daarbij bleek dat de overvaller er vandoor was. Er is nog in de omgeving gezocht naar de man, maar deze is niet meer aangetroffen. De medewerkster die in het tankstation aanwezig was bleef fysiek ongedeerd, voor haar is Slachtofferhulp ingeschakeld.

Onderzoek

De recherche doet verder onderzoek naar de zaak en kijkt of er videobeelden van de overval beschikbaar zijn. Ook vragen we mogelijke getuigen zich te melden. Heeft u rond 2.00 uur iets verdachts gezien bij het tankstation? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of vul het tipformulier in. Vermeld daarbij het zaaknummer 2020241885.