Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Beelden jonge messentrekkers bij Opsporing Verzocht

Gepubliceerd op:

Nederland - Twee groepen jongeren besloten in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus een ruzie ‘op te lossen’ op De Brink in Hoevelaken. Een 18-jarige jongen is hierbij met een mes in zijn buik gestoken. Opsporing Verzocht toont vanavond beelden van het steekincident waarop de daders te zien zijn.

De politie is op zoek naar specifiek twee verdachten. Beiden droegen een mes bij zich en één van hen heeft er daadwerkelijk mee gestoken. De ander heeft met het wapen gedreigd. Vanwege hun vermoedelijk jonge leeftijd heeft het Openbaar Ministerie besloten hen eerst te tonen zonder hun gezichten herkenbaar te laten zien. De jongeren krijgen een week de kans zich te melden op het politiebureau. De politie beschikt over geoptimaliseerde camerabeelden waaraan de jongens mogelijk kunnen worden herkend. Zo heeft een van hen een opvallend loopje. Lees hier meer over deze zaak.

Alle zaken in de uitzending op een rijtje:


Uitzending en herhaling
Opsporing Verzocht is dinsdag 15 september vanaf 20.30 uur te zien op NPO1. De herhaling is vrijdag 18 september rond 13.30 uur op NPO2. De beelden zijn ook terug te kijken via www.opsporingverzocht.nl