Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Fietser zwaargewond na botsing met andere fietser

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Op het Victorieplein in Amsterdam Zuid vindt op donderdag 17 september rond 17.15 een aanrijding plaats tussen twee fietsers. Een van hen is met ernstig letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen zoekt naar getuigen en camerabeelden.

ongeval victorieplein Amsterdam

Een fietser rijdt op het Victorieplein vanaf de Vrijheidslaan richting de Rooseveltlaan. Ter hoogte van de Churchilllaan komt een andere fietser van rechts het fietspad op rijden richting de Rooseveltlaan. Hierbij komen ze in botsing. Beide fietsers komen ten val, waarbij een van hen ernstig gewond raakt en naar het ziekenhuis wordt overgebracht.

Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen van de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval en zoekt naar getuigen en beeldmateriaal.

Getuigenoproep

Was u getuige van dit ongeval? Of heeft u misschien beelden van een bewakingscamera of dashcam? Neem contact op met 0900-8844 of anoniem op  0800-7000. Via onderstaande tipformulier is het ook mogelijk om informatie door te geven of beeldmateriaal ter beschikking te stellen aan de politie.

Zo onderneemt u actie: