Ga naar content

Getuigen gezocht van aanranding (update 30/9/20)

Laatste update:

Alkmaar - De politie heeft vier meldingen opgenomen van vrouwen die door een onbekende man zijn aangerand en is op zoek naar getuigen.

Poging doodslag door stenen op de weg

De vrouwen werden door een onbekende man op de fiets lastiggevallen. Drie van hen in de omgeving van Rekerpark bij het Achtergeestpad; hier tikte/sloeg deze fietser de vrouwen tijdens het passeren op de billen. Eén van de vier vrouwen werd (vermoedelijk door dezelfde man) lastig gevallen op de Achtergeest ter hoogte van de Oosterdijk. Van de man is bekend dat hij ongeveer 1,80 – 1,95 m. lang is, een blanke huidskleur heeft en dat hij ongeveer tussen de 20 en 30 jaar oud is.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en is op zoek naar mensen die mogelijk ook door deze onbekende man zijn aangerand óf die weten wie deze man is.  Bent u getuige óf de dupe geweest van een soortgelijk incident in Alkmaar en heeft u uw informatie nog niet gedeeld met de politie? Belt u dan alstublieft met de politie in Alkmaar via telefoonnummer 0900-8844.

Update 30 september - meest recente informatie:

* Inmiddels zijn er 11 meldingen en 1 aangifte binnen. Mogelijk komen er nog aangiften uit deze 11 meldingen.

* De politie is bezig met het onderzoek neemt o.a. camerabeelden uit de omgeving Beverkoog en Rekerhout ook mee in dit onderzoek. Als er particulieren zijn die camerabeelden hebben vanuit bovenvermelde omgeving waar mogelijk de dader op staat, dan verzoeken wij hen om contact op te nemen via 0900-8844

* Eén van de vrouwen werd lastig gevallen op 24 september in de ochtend op de Herenweg in Alkmaar. Een vrouw in een auto bekommerde zich om het slachtffer en een andere vrouw gaf het slachtoffer haar smartphone zodat ze iemand kon bellen. De politie wil heel graag met deze twee behulpzame vrouwen in contact komen!

Heeft u info? Belt u a.u.b. de politie in Alkmaar via 0900-8844. Alvast dank!

 

 

 

 

2020205041