Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drie overvallen in Bureau Rijnmond

Gepubliceerd op:
Rotterdam

Twee overvallen op snackbars en één op een woning zijn donderdagavond de onderwerpen van Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie,.

logo bureau Rijnmond

Snackbars

In mei en juni werden twee snackbars overvallen in de Zandblokstraat en aan de Putsebocht. Van beide overvallen zijn beelden beschikbaar en de politie vraagt de kijker van Bureau Rijnmond te helpen bij het onderzoek.

Woningoverval

Een andere overval vond nog maar kort geleden plaats in Schiedam. Een 58 jarige bewonder van de Alberdingk Thijmstraat werd overvallen door twee mannen die zich voordeden als politieagenten.

Straatrovers Ahoy

Verder opnieuw aandacht voor een aantal jonge straatrovers. Zij beroofden een jongen van 15 jaar van zijn spullen, jas en telefoon. Omdat de verdachten vermoedelijk minderjarig zijn, zijn zij eerder onherkenbaar getoond, in Bureau Rijnmond, maar zij hebben zich niet gemeld. Ook het tonen van de beelden op sociale media (Zomerse Gezocht Zaken) heeft niet tot herkenning geleid.

Kijk op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.