Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Meerdere verdachten aangehouden na melding bezit vuurwapen en drugsdealen

Gepubliceerd op:

Enschede - De politie heeft naar aanleiding van een onderzoek naar wapenbezit en het dealen van drugs aan de Parkweg meerdere verdachten aangehouden. Het gaat hierbij om een 48-jarige man, een 47-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Enschede.

Politie-embleem

Op donderdag 15 april heeft een doorzoeking in een bedrijfspand aan de Parkweg plaatsgevonden. Hierbij zijn diverse goederen in beslag genomen, waaronder een behoorlijke hoeveelheid verdovende middelen en een vuurwapen. Tevens is beslag gelegd op twee dure auto’s. Na het aantreffen van de goederen werd direct de 48-jarige man aangehouden. Afgelopen weekend werd de 47-jarige vrouw aangehouden door de politie.

Naar aanleiding van deze doorzoeking heeft een arrestatieteam op maandag 19 april de 26-jarige man gearresteerd. Zij worden allen verdacht van het dealen van drugs en voor het in bezit hebben van een vuurwapen. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Meldingen via Meld Misdaad Anoniem

Uit dit onderzoek blijkt wederom hoe belangrijk het is dat mensen verdachte situaties melden. Dit kan via 0900-8844. Zo’n melding kan ook anoniem via 0800-7000. Meld Misdaad Anoniem geeft uw gegevens niet door aan de politie.

2021159054MK