Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vuurwapen in beslag genomen in de Vletstraat

Gepubliceerd op:

Rotterdam - De politie heeft maandagvond 5 april een vuurwapen in beslag genomen die aangetroffen werd onder een auto. Een 18-jarige Rotterdammer is hiervoor aangehouden.

Stockfoto

Nadat agenten twee jongens  de Zwaanshals uit zagen rennen, leidde dit tot een identiteitscontrole. Eén van de jongemannen bleek een verlopen paspoort bij zich te hebben waarna de agenten hen wilden fouilleren. De 18-jarige Rotterdam sloeg te voet op de vlucht maar is na een korte achtervolging aangehouden aan de Vletstraat. Bij de fouillering werden twee legitimatiebewijzen aangetroffen die niet van de verdachte waren.

De agenten liepen de route terug en troffen onder een geparkeerde auto een vuurwapen aan. Deze is samen met de legitimatiebewijzen in beslag genomen.

 

Heeft u camerabeelden die ons verder kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Tips melden kan ook via onderstaand tipformulier of via de site van Meld Misdaad Anoniem.