Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Update: Slachtoffer schietincident Stekkenbergweg in kritieke toestand

In de vroege ochtenduren van zondag 1 augustus 2021 is in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam Zuidoost een 35-jarige man uit Amsterdam neergeschoten. Het slachtoffer is met spoed en in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche doet een dringend beroep op de schutter om zichzelf te melden.

De recherche is op zoek naar getuigen

Verdachte bekend bij recherche

De recherche heeft inmiddels zeer sterke aanwijzingen over de identiteit van de man die ervan wordt verdacht de schoten te hebben gelost. De politie doet dan ook een beroep op hem om zichzelf te komen melden. 

Getuigenoproep

De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en is dringend op zoek naar beeldmateriaal en getuigen. In het pand aan de Stekkenbergweg was op het moment dat er werd geschoten, even voor 6 uur, een feest bezig. Om die reden doet de politie een dringend beroep aan getuigen met wie nog niet is gesproken om zich te melden. Dat geldt ook voor mensen die beeldmateriaal hebben van zowel voorafgaand, tijdens als na het moment waarop is geschoten. Ook beeldmateriaal, zowel foto's als video's) van de eerste uren van het feest wil de recherche graag ontvangen. Uw informatie is van groot belang om duidelijkheid te krijgen over de toedracht, aanleiding en betrokkene(n) van het schietincident.

Beeldmateriaal

U kunt uw informatie delen via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier, waar ook rechtstreeks beeldmateriaal kan worden geüpload. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of deel uw informatie via de website van M.